Wie zijn wij

Wij stellen ons graag aan jullie voor

Bij Kwiekstee zijn wij onszelf, is iedereen gelijkwaardig, handelen we transparant en zuiver en gaan we graag verbindingen aan.

anton

Anton Bardie

Ik ben Anton. Ik ben ondernemer in waardevolle streken. In mijn rol als aanjager en procesbegeleider wil ik mensen en gemeenschappen aanzetten om anders te kijken en denken zodat het aanzet tot actie. Ik doe dit graag in de kleinschaligheid en op lokaal niveau. Betekenis geven maakt mijn leven waardevol. Bij Kwiekstee wil ik dorpen en wijken aanzetten om aan de slag te gaan met levenskwaliteit.

winanda

Winanda Hoegen

Ik ben Winanda. Mijn moeder riep me vroeger vaak na: ‘Dij t dut mout t waiten!’. Ze bedoelde daarmee: als je iets doet, sta er bij stil wat het is en neem je verantwoordelijkheid daarvoor. Deze Groninger uitdrukking is inmiddels mijn hele leven lang een raadgever. Het geldt als leidraad in mijn werk bij dorpen als procesbegeleider of bij organisaties als communicatieprofessional. Het houdt me alert: nuchter, oprecht en positief. Kwiek!

lieneke

Lieneke Elzing

Ik ben Lieneke. De reden dat ik graag bij wil dragen aan Kwiekstee, is omdat ik gezien heb wat het met mensen doet wanneer we het hebben over, ‘’hoe is jouw levenskwaliteit’’? Ik geloof in preventie, maatwerk en het samen doen, niet voor een persoon, dorp of de maatschappij, maar samen.  Samen zoeken naar oplossingen voor thema’s die spelen in jouw dorp.

Het maakt mensen gelukkig, gezond en vitaal wanneer we omkijken naar onszelf en de ander. Ik ben ervan overtuigd dat een ieder op die manier kwieker door het leven gaat.